...:::(¯`·.DERNEKPAZARI.·´¯):::...


 
PortalliPortalli  AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Üye ListesiÜye Listesi  Giriş yapGiriş yap  SSSSSS  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  

Paylaş | 
 

 Fasulye Turşusu Kavurması

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Misafir
Misafir



MesajKonu: Fasulye Turşusu Kavurması   11/12/2006, 22:45



Malzemeler
3 adet sogan
½ cay bardagi siviyag
1 kg fasulye tursusu



1) Soganlar ince kiyilir. Bir tencerede siviyag ile kavrulur.
2) Fasulye tursusu kiyilir. Kavrulmus soganlara ilave edilir. Karistirarak 10 dakika hafif ateste pisirilir. Servis yapilir.


Saygılarımla...
.::AFİYET OLSUN::.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
kulunçoğlu61
Administrator
Administrator
avatar

Erkek
Mesaj Sayısı : 277
Yaş : 29
Nerden : şu an >>>> İSTANBUL
Mesleğim : öğrenci(ist. üniv. iktisat)
İlgi Alanlarım : kitap, sevgi, kemençe, trabzon(spor), bmw,fotoğrafçılık
Kayıt tarihi : 17/12/06

MesajKonu: Geri: Fasulye Turşusu Kavurması   25/12/2006, 16:38

yaaa var ya bunu görünce insanın yiyesi geliyor olsa da yesek dimi eline sağlık bu arada
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://www.dernekpazari.birligi.com
Misafir
Misafir



MesajKonu: Geri: Fasulye Turşusu Kavurması   25/12/2006, 20:22

yaparum size ayup ettunuz Laughing
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Fasulye Turşusu Kavurması
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
...:::(¯`·.DERNEKPAZARI.·´¯):::... :: " Trabzon " :: Yemeklerimiz-
Buraya geçin: